Lorem ipsum 
Lorem ipsum dolor sit amet

Onze maatschappelijke betrokkenheid is jouw succes! 

 

Zonder onze partners hadden we onze concepten niet tot stand kunnen laten komen. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met onze stichtingen waaronder Villa Pardoes, de Femke Foundation, Stichting Kansarme Kinderen in Nederland en Stichting SAM& voor alle kinderen. (Waaronder Stichting Leergeld, jeugdfonds sport & cultuur, Stichting Jarige Job en stichting Kinderhulp vallen.)
Kinderen van de Voedselbank

Stichting Kinderen van de Voedselbank is opgezet door een aantal vrijwilligers. Zij zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, voor kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank.
Waarom doen zij dit? Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor deze kinderen haast onmogelijk.


Stichting Kinderfeest

Helaas is het voor duizenden kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven. Stichting Kinderfeest biedt kinderen in armoede, door heel Nederland, van groep 2 t/m 8, een dag om nooit te vergeten. De kinderfeestjes worden buitenshuis georganiseerd en Stichting Kinderfeest neemt de zorg helemaal uit handen van ouders. Hierdoor beleven ook zij een zorgeloze en fijne middag.


Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken!


Sam& voor Alle Kinderen

Schoolspullen, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. 1 op de 12 kinderen groeit namelijk op in armoede, ongeveer 2 per klas!* Dat is heel erg veel. Via Sam& krijgen ouders en intermediairs gemakkelijk toegang tot organisaties die helpen als er thuis weinig geld is.
Stichting de Vakantiebank
Stichting De Vakantiebank is er voor gezinnen in armoede die geen geld hebben om een vakantie te betalen. Ze werken op basis van giften en we werken landelijk. Zij hebben door heel Nederland locaties waar mensen terecht kunnen voor een vakantie. Veel mensen die zich bij ons aanmelden hebben ook schulden en veel problemen. Het doet ze vaak erg goed even op vakantie te kunnen.Femke Foundation
Bij de Femke foundation zorgt een professioneel wensteam dat kinderen en jongeren onder de 22 jaar met een onbekende en misschien zelfs onzichtbare ziekte ook een keer in de spotlights gezet worden. Het professionele wensteam regelt alles wat nodig is om de wens op de beste manier te vervullen zodat het een onvergetelijk moment wordt.


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn