Onze maatschappelijke betrokkenheid is jouw succes!

Zonder onze partners hadden we onze concepten niet tot stand kunnen laten komen. Wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met onze stichtingen waaronder Villa Pardoes, de Femke Foundation, Stichting Kansarme Kinderen in Nederland en Stichting SAM& voor alle kinderen waaronder Stichting Leergeld, jeugdfonds sport & cultuur, Stichting Jarige Job en stichting Kinderhulp vallen. Onderstaand vind je onze stichtingen terug, wil je meer weten over wat zij doen, klik dan op de naam van de stichting, dan kom je op de website van de desbetreffende partner.

IMG_0599

Samenwerkende partners

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken!

Kkj_mTVc_400x400

Stichting
Villa Pardoes

Schoolspullen, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. 1 op de 12 kinderen groeit namelijk op in armoede, ongeveer 2 per klas!* Dat is heel erg veel. Via Sam& krijgen ouders en intermediairs gemakkelijk toegang tot organisaties die helpen als er thuis weinig geld is. Alle kinderen moeten mee kunnen doen!

Wij van de Femke foundation zorgen er met ons professionele wensteam voor dat kinderen en jongeren onder de 22 jaar met een onbekende en misschien zelfs onzichtbare ziekte ook een keer in de spotlights gezet worden. Ons professionele wensteam regelt alles wat nodig is om de wens op de beste manier te vervullen zodat het een onvergetelijk moment wordt en net dat extra beetje positiviteit geeft.

ff3

Stichting
Femke Foundation

Stichting Kansarme Kinderen In Nederland is opgericht om kinderen in Nederland die onder de armoede grens leven ondersteuning en een fijner leven te bieden. Zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Geen kind hoeft zich als buitenstaander of alleen te voelen.

Stichting De Vakantiebank is er voor gezinnen in armoede die geen geld hebben om een vakantie te betalen. We werken op basis van giften en we werken landelijk. We hebben door heel Nederland locaties waar mensen terecht kunnen voor een vakantie. Veel mensen die zich bij ons aanmelden hebben ook schulden en veel problemen. Het doet ze vaak erg goed even op vakantie te kunnen. Dit blijkt uit de jaarlijkse enquête die we afnemen onder de deelnemers.

De Vakantiebank logo nieuw (002)

Stichting
De vakantiebank

Helaas is het voor duizenden kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven.  Stichting Kinderfeest biedt kinderen in armoede, door heel Nederland, van groep 2 t/m 8, een dag om nooit te vergeten. De kinderfeestjes worden buitenshuis georganiseerd en wij nemen de zorg helemaal uit handen van ouders. Hierdoor beleven ook zij een zorgeloze en fijne middag. Want je verjaardag, dat moet een feestje zijn!

R Logo Stichting Kinderfeest

Stichting
Kinderfeest

Stichting Kinderen van de Voedselbank is opgezet door een aantal vrijwilligers. Zij zet zich in om de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland tegen te gaan, voor kinderen waarvande ouders gebruik moeten maken van de voedselbank.

Waarom doen wij dit? Wat voor de meeste kinderen de gewoonste zaak van de wereld is, is voor deze kinderen haast onmogelijk

Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen!

Ben jij als stichting ook geïnteresseerd in een partnerschap met CZ-N?

Wij blijven nieuwe concepten ontwikkelen, neem contact op met de afdeling communicatie en vraag naar de mogelijkheden.

unnamed
leerplein-removebg-preview
zwembad-de-vrolijkheid-removebg-preview
lY8P1Ze-_400x400-removebg-preview
specsavers
1irf8_10273-removebg-preview
Terug naar boven